Rodoreda, Magnani, Beauvoir

1908.JPG

“Les vivències personals de tres creadores nascudes el 1908, Mercè Rodoreda, Anna Magnani i Simone de Beauvoir, ens mostra resultats vivencials completament diversos, (o no tant?). Un recorregut per les vides d’aquestes dones que ens ajuda a entendre i a explicar el paper de la dona i, al mateix temps, ens ofereix un pretext per  recuperar-ne la memòria.”
Divendres 27 de febrer a les 9 del vespre es va presentar aquest espectacle a la Llibreria Pròleg de Barcelona. Va ser molt emocionant. Va ser com tenir al davant aquestes tres dones explicant-nos les seves vivències i dialogant entre elles i amb els espectadors sobre la vida, l’amor, la guerra, la mort, la seva manera de viure la feminitat, la maternitat…, la seva lluita per ser independents i poder dedicar-se a allò que per a elles era important.

Tota una experiència i un magnífic espectacle, gràcies a Pròleg, a Imma Colomer, a Josefa Contijoch i a les tres esplèndides actrius que ens van acostar a aquestes tres dones:

 

1908 PUNT DE PARTIDA

LECTURA DRAMATITZADA

Les actrius Gemma Julià, Susana Egea i Rosa Nicolás són

Simone de Beauvoir, Mercè Rodoreda i Anna Magnani

Direcció: Imma Colomer

Recerca de Textos: Josefa Contijoch


	

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s