La meva muntanya


He acabat de fer un power-point amb la meva muntanya i vull compartir-lo. Té faltes d’ortografia i és un poc “groller” però m’agrada aquest aspecte “manual” fet tal com va anar emergint, sense polir. I ara que sé que la veu pròpia va mes enllà de categories convencionals no em fa vergonya que quedi així. [Lola]

Per veure aquesta presentació, cliqueu el següent enllaç: http://docs.google.com/Presentation?id=dfk3gfzd_124g5kfph3k

 

Un pensament sobre “La meva muntanya

  1. Excel·lent, Lola!

    M’ha agradat molt la presentació!!

    El més bonic de pujar aquesta muntanya de l’experiència, (sempre muntanya per més zen(y) que hi posem 😉 ), és la possibilitat de començar a veure el que Som i el que ens envolta amb la convenient perspectiva. Això tot ho relativitza i ens situa en el moment que compta: ARA!

    Moltes gràcies de tot cor per compartir el teu treball!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s