The Library of the Loba

loba-prints.jpg

“The Library of the Loba és una petita biblioteca especialitzada en paraules vivents, petites històries, poemes, éssers inventats i coses que poden ser llegides o vistes”, diu en el seu blog Teresa Gómez Martorell, una catalana que viu i treballa als Estats Units des del 2005 una mica per casualitat. Allà hi va fer un màster en Belles Arts, especialitat en gravat, i ara treballa com a impressora en un taller de gravat.

Vàrem descobrir a la Teresa Gómez Martorell a Arts Libris, la Fira del Llibre d’Art i Disseny que es va fer a l’Arts Santa Mònica a mitjan abril. I és clar ens va sorprendre el nom que havia escollit per a la col·lecció de llibres que ella crea.

En el seu blog The Library of the Loba es pot veure una mostra de la seva obra, dels temes que escull,  de la manera de materialitzar-ho, amb unes enquadernacions molt especials. Segur que hi podem trobar coses que ens ressonin i que ens inspirin.

libraryofloba1.jpgbook-of-loba1.JPGbook-of-the-small-life-3.jpg

També te un altre blog The year of the doe

Copyright de les imatges: Teresa Gómez Martorell que ens ha permès publicar-les al nostre blog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s