Trobades de juliol


Aquest mes de juliol ens hem anat trobant cada quinze dies les llobes que hem pogut. El dia 17 vàrem anar a explorar un parell de botigues eròtiques –ja us en farem cinc cèntims més detallats quan ens veiem- i el dia 31 vàrem fer una sessió de treball sobre el blog a casa la Lola: com accedir-hi, com fer comentaris, com identificar-se, com fer entrades, com fer correccions, com eliminar-les… Se’ns va fer una mica curt. Potser el setembre en podem organitzar una altra per veure alguna cosa més, per exemple com penjar imatges, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s