Fent camí cap a la nova consciència

L’Associació “Amics de l’Ofici de Viure“, creada per oients del programa de ràdio “L’Ofici de viure” de Catalunya Ràdio ha organitzat el 15/3/2014 el seu primer congrés, amb el títol “Fent camí cap a la nova consciència”, convidant a diversos col·laboradors del programa a reflexionar sobre la nova consciència i la nova espiritualitat, a compartir recursos i eines per fer el camí i a afirmar la necessitat de portar-ho a la pràctica, tant a nivell individual com a nivell col·lectiu. Una trobada estimulant i molt a prop del treball que es fa al taller de les llobes.

Potser seria interessant crear ponts de comunicació amb ells, si més no per tal que coneguin el treball que es fa al taller de les llobes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s