l’alçament de les dones

“Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, des d’ahir ha esclatat a la xarxa un espectacular vídeo contra la violència masclista. Es tracta d’una crida feta per un gran esdeveniment mundial, que portava per títol ‘One Billion Rising’ i que es va fer el 14 de febrer, amb actes arreu del món. Aquestes últimes hores, però, aquest vídeo promocional, que promou l’alçament de les dones de totes les cultures i països contra la violència masclista, s’ha compartit de nou per centenars de milers d’internautes. En aquests moments té ja més d’un milió de visites.”. A Vilaweb http://www.vilaweb.cat/noticia/4093255/20130309/esclata-xarxa-video-violencia-masclista.html#

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s