El blog de les llobes ha canviat d’adreça

El blog de les llobes va començar a caminar el desembre del 2006 a través de la plataforma Bloctum amb l’adreça “cat.bloctum.com/llobes/“. I a poc a poc i no sense dificultats hem anat construint aquest blog col·lectiu del grup de treball del taller “Mujeres que corren con los lobos” que es fa en el marc de la Lllibreria Pròleg de Barcelona.

En tancar Bloctum, ens hem traslladat a wordpress i la nostra nova adreça és aquesta “blogdelesllobes.wordpress.com”. Hem d’acabar de reconstruir-lo perquè hi ha elements que no s’han traspassat (com els enllaços recomanats a altres blogs i webs) o que no s’han traspassat bé (com els links a videos) però ens sembla que ja podem fer-lo públic.

Agraïm des d’aquí a Bloctum la possibilitat que ens va donar de crear el blog, en un moment en que no hi havia tantes facilitats com ara, així com l’ajuda que ens ha ofert al llargs dels anys.

Convidem als membres de tots els tallers de llobes, i a tothom qui vulgui, a participar-hi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s