Cartografies contemporànies

“Cartografies contemporànies: dibuixant el pensament” és una exposició que  proposa un mapa de les cartografies elaborades per artistes dels segles XX i XXI que interroguen i qüestionen els sistemes de representació del món.

Hi ha més de 140 obres de formats diversos, des de mapes i dibuixos fins a videoinstal.lacions i art digital. Hi trobem clàssics com Dalí, Klee, Duchamp, etc. al costat de artistes actuals que han subvertit el llenguatge cartogràfic, així com documents de personalitats d’altres camps com Santiago Ramón y Cajal, Lewis Carroll y Carl Gustav Jung.

L’exposició està dividida en 7 àmbits, dos inicials sobre el llenguatge cartogràfic i els tipus d’espai i a més a més:

  • cartografies socials i polítiques
  • cartografies del cos
  • mapes de l’experiència viscuda
  • mapes de l’intangible
  • mapes conceptuals

Per a les llobes que hem treballat amb els mapes dels contes o que hem fet la línia de la vida que proposa la Clarissa o el talismà de la còlera, com us podeu imaginar, és molt llaminera. I per a les que no ho heu fet, encara, és molt suggerent. Molt estimulant en definitiva.

La podeu veure aquest estiu a Caixaforum Barcelona. Mes informació

 


3 pensaments sobre “Cartografies contemporànies

  1. Gracias Rosa, por compartir esta suculenta exposición que vibra tanto con algunas de nuestras propuestas efectivamente!!!
    Hemos de verla y saborearla juntas sin duda!

    Y gracias, Stalker, por tu paso por estos territorios lobunos llevando siempre contigo diminutas semillas chantalianas prendidas a tus ropas, a tu pelaje…! Tal Cual, una deliciosa cartografía!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s