Imatges de VASALISA i la BABÁ YAGÁ

images-6.jpegimages-3.jpegimages-7.jpegimages-14.jpegimages-29.jpegimages-16.jpegimages-17.jpegimages-18.jpegimages-23.jpegimages-19.jpegimages-25.jpegimages-33.jpegimages-4.jpegimages-27.jpegimages-26.jpegmaryamorevnababayagamagicalcoltscu991345_3.jpgimages-1.jpegvasa2.gifvasababa.gifbaba1.gif Hola a totessóc la Mireia del grup de Sant Celoni. És la primera entrada al bloc, espero que tot surti bé en pantalla. Gràcies a la Rosa per ajudar-nos amb la tecnologia!.Volia penjar imatges molt curioses que he trobat a la xarxa del conte de la Vasalisa que estem treballant ara nosaltres. Hem estat al bosc, hem rentat, hem escombrat i encara ens queda molta feina per fer. La Muriel va proposar-nos des del primer dia posar imatges, il·lustrar-ho, i per fi he començat, però abans de posar-m’hi vaig fer una cerca i em va fer molta gràcies algunes interpretacions visuals que vaig anar trobant, molt diferents. Com que totes hem fet l’exercici d’imaginar-nos la casa amb potes, el nas de la Yagá i la nina, espero que els dibuixos us facin somriure com a mi!Salutacions a totes! Mireia

2 pensaments sobre “Imatges de VASALISA i la BABÁ YAGÁ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s