La dona salvatge: entrevista a la Muriel

muriel.jpgAl web Altaveu.org ja hi ha l’entrevista que l’hivern passat Ràdio Sants va fer a la Muriel, dins el programa Mites. Totes les qui aleshores no la vàrem poder escoltar en directe, ara ho podem fer. Per escoltar-la premeu http://www.ivoox.com/4513417

Mites és un programa d’entrevistes i reportatges que vol redescobrir la mitologia del món antic de la Mediterrània així com d’altres cultures del món, des d’una perspectiva humanista i amb un to rigurós i entretingut. El repte del programa és conéixer millor a l’èsser humà desxifrant els mites que han marcat, i marquen, la nostra cultura i societat.

Equip: Idea, presentació i direcció: Jordi Gállego Bau. Realització i producció, Altaveu.org. Tècnica de so: Marta Campo.
Correu-e: mites(a)sants3radio.cat
URL: https://altaveu.org/2005/10/02/mites/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s