El feminisme que no calla

Els darrers temps una nova onada de feminisme popular i massiu ha deixat al descobert que l’estructura de desigualtat de gènere encara és molt sòlida. Les noves veus feministes s’uneixen a les d’altres activistes històriques que fa temps que denuncien les injustícies i les desigualtats del model patriarcal. El masclisme, les violacions, els feminicidis, l’assetjament sexual en l’àmbit quotidià o les discriminacions per raó de gènere i raça són cada cop més presents en el discurs mediàtic i acadèmic perquè milers de feministes d’arreu del món han decidit parlar i explicar les seves experiències. Gràcies al relat col·lectiu que les dones estan teixint des d’àmbits com la literatura, la política, la música, la ciència o l’humor, el feminisme ja mai calla.

https://www.cccb.org/ca/multimedia/llistes-reproduccio/el-feminisme-que-mai-calla/230954

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s