El futur Museu Europeu del Bosc de Sant Celoni reb el suport de la primatòloga Jane Goodall

576_1438001749museu_del_bosc_Jane_Goodall

Francesc Deulofeu, Jane Goodall i Martí Boada Foto: DBM                                     

La primatòloga, etnòloga i antropòloga britànica Jane Goodall ha signat un document de suport al Museu Europeu del Bosc que s’està desenvolupant a Sant Celoni, acompanyada de l’alcalde Francesc Deulofeu i el científic Martí Boada. Goodall, que és a Barcelona amb motiu del Premi Internacional Catalunya 2015 que li atorga avui la Generalitat, s’ha volgut comprometre amb el projecte “per la repercussió que tindrà sobre el territori i per el prestigi de les persones que l’impulsen”, com és el cas de Boada, amb qui té amistat.

El suport del prestigi rotund de Jane Goodall al Museu europeu del Bosc és d’un valor incalculable: això ens esperona a seguir treballant per fer-lo realitat i situar Sant Celoni internacionalment des d’un àmbit responsable, sostenible i modern com és el de la natura“, explica l’alcalde.

Durant la trobada, l’Institut Jane Goodall i l’ajuntament de Sant Celoni han iniciat altres línies de col·laboració, com una campanya que vincula el reciclatge dels dispositius mòbils amb la guerra i la desforestació treballant amb les escoles o una investigació sobre el suro.

Els resultats de més de 40 anys d’investigacions de Goodall, que és doctora en Etologia i doctora honoris causa per més de 45 universitats de tot el món, han revolucionat el món científic.

Feu clic per accedir a 14380019641507_Suport_Jane_Goodall.pdf

http://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/6167/parlament/fa/declaracio/favor/museu/europeu/bosc/sant/celoni

http://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/6283/suport/jane/goodall/al/museu/europeu/bosc/sant/celoni

http://www.santceloni.cat/document.php?id=14624

2 pensaments sobre “El futur Museu Europeu del Bosc de Sant Celoni reb el suport de la primatòloga Jane Goodall

  1. Sí, todos lo esperamos… Sin duda se merecerá una visita lobuna…! Y ha sido una alegría la noticia de la visita de la Goodall a Sant Celoni!

    Mientras sirva a un mejor conocimiento versus respeto de los bosques, y que éstos puedan seguir existiendo fuera de los museos, bienvenido será!

    Mientras sirva a disminuir la enorme brecha que hemos cavado los animales humanos, y no sin consecuencias (olvidándonos de nuestro origen animal), con la resta del mundo vivo, bienvenido sea!

    Abrazo y aullido querida Susanna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s