Intervención poética de Chantal Maillard en el Festival de Filosofía de Barcelona

«La verdad no ¡el aire!». Chantal Maillard: Intervenció poètica

Pipa Club Bar | el dissabte 22 de novembre a les 20.00
Plaça Reial de Barcelona
Intervenció i Col·loqui Poesia

postal_pc3a1gina_1

 Barcelona pensa… Barcelona pensa? Barcelona, pensa!

Coincidint amb el dia Mundial de la Filosofia i mitjançant la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, us proposem una setmana de filosofia per a tothom que acollirà diversos esdeveniments filosòfics: jornades, exposicions, presentacions de llibres, col·loquis, conferències, vermuts filosòfics, concerts, cinefòrums, filosofia per a la canalla …

Agrupats en diferents seccions i espais per tal d’oferir l’oportunitat de pensar sobre tot allò que ens interpel·la en el dia a dia: la música, la política, l’art… i que ens empeny a pensar més enllà dels tòpics i els clixés.

«Barcelona pensa» vol apropar la filosofia a tothom per tal de mostrar el seu paper decisiu en la producció i transmissió de la cultura. L’esperit del Festival és esdevenir també un catalitzador del pensament a la ciutat. A tal fi s’han inclòs estratègies de facilitació tant presencials com digitals que tenen per objectiu donar-nos eines per poder continuar nodrint autònomament aquesta curiositat, sigui de manera individual o col·lectiva.

Els cafès, les conferències, les performances, etc… seran maneres diferents d’apropar-se a les preguntes que ens afecten a tots i que la filosofia entoma de manera diversa: quina és la funció de l’art avui? Quins límits ètics comporten les pràctiques mèdiques? Què és la sobirania? De quina manera vull viure la meva vida, la meva mort? Com volem ser governats?… del 17 al 22 de novembre a Barcelona, però prorrogable a través de les xarxes socials. Us hi esperem!

http://www.barcelonapensa.cat/El_Pensa

http://www.barcelonapensa.cat/Programa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s